08 септември 2007

Какво ползвате от Гугъл? Резултати. Нова анкета

Благодарности на читателите, които отделиха време да отговорят в първата анкета тук. Разбира се, скромният брой и особеното качество на аудиторията (която, щом чете специализиран блог за Гугъл, очевидно има интерес към продуктите на компанията) не предполагат представителност.

Все пак, за мен беше лека изненада, че Notebook се ползва с известна популярност.

И така, нека да използваме анкетите по предназначение, сиреч като начин, по който вие като потребители можете да давате обратна връзка и да влияте на това, което се случва тук. Новият въпрос е какво ви интересува най-много от нещата, които се публикуват в блога. Дали по-активно да следим нещата, които се случват около локализацията на продуктите на Гугъл? Или слуховете за нови продукти (актуалните са за gPhone и gDrive), които постоянно кръжат из медиите и Интернет? Или да правим повече ревюта на съществуващи продукти и да даваме съвети за различни начини, по които те могат да бъдат полезни?

Този път може да се избира само един отговор. Не защото всички тези неща не са интересни, но е по-добре тенденциите да са по-отчетливи. А за по-подробни съображения заповядайте с коментари.

1 коментар:

Fil каза...

На мен сякаш най-интересно ми е да чета съвети за съществуващите услуги на Гугъл, разни трикове и хватки, и особено за Blogger. От известно време се чудя примерно как да сложа картинка с линк (clickable pic).

Миналата анкета съм я пропуснал, но тук вече гласувах. Поздрави :)